De Crew

Geschiedenis

De hoofdcrew bestaat uit leden van Second Generation Gaming, een gaming clan opgericht door enkele vrienden. Het is nooit de bedoeling geweest om in een spel uit te blinken maar gewoon plezier te maken op het internet met vrienden onder elkaar. Dit is sinds het begin zo geweest en zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven.

Door de loop van de jaren heen hebben we reeds verschillende mini-lanparties gehouden, maar deze werden altijd bij een van ons thuis gehouden voor een groep van nooit meer dan 10 personen.

Het viel ons echter op dat er weinig lanparties in de buurt waren en plots kwam het idee om een LAN party te organiseren voor een grotere groep mensen dan alleen onszelf. Hieruit is uiteindelijk BitBusters ontstaan.

We mikken met het organiseren van deze LAN niet meteen op de competitieve kant van gaming, maar willen een lan party organiseren waar fun centraal staat. Het concept van drie dagen nonstop achter de computer te zitten op een lanparty is voor ons reeds lang voorbijgestreefd en we proberen daarom ook enkele activiteiten te organiseren die los van de computer staan (zie casewerpcompo bijvoorbeeld).

Afgaande op vele positieve reacties van bezoekers denken we na 7 geslaagde edities een ideale mix tussen fun en competitie gevonden te hebben. We zullen deze formule dan ook aanhouden en blijven verbeteren naar volgende lans toe.